Realizada por: dani_VT
Al Druida: A todos los Druidas
Formulada el sábado, 14 de febrero de 2004
Número de respuestas: 1
Categoría: Otros Temas

Genética y Genealogía


FC Barcelona rebutja la responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels serveis i continguts que posem a partir d'ara a la teva disposició i es reserva el dret d'actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir l'accés a ells, de manera temporal o definitiva, en cas de produir-se un mal ús dels mateixos.

Amb l'acceptació de les presents condicions, et compromets a seguir les instruccions que a cada moment et siguin remeses per a la utilització dels codis d'accés i reconeixes que el “loggin” i “password” que se t’assignin són personals i intransferibles, sent tu l'únic responsable de les conseqüències que puguin derivar-se del mal ús, divulgació o pèrdues dels mateixos.

En compliment del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (des d'ara, LOPD), Futbol Club Barcelona (des d'ara, FC Barcelona), t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint el formulari de registre electrònic (des d'ara, Formulari de registre) que apareix en aquesta pàgina, s'integressin en fitxers propietat del FC Barcelona amb la finalitat de prestar els serveis que et vam proporcionar (com les alertes o compra d'entrades), fer estadístiques i informar-te d'altres productes i serveis, que considerem que poden ser del teu interès. Així mateix, podràs exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les teves dades personals en els termes i en les condicions previstes en la LOPD, enviant una carta a FC Barcelona Apt. Correus 23033. 08028 de Barcelona, indicant clarament totes les teves dades personals.

A l'utilitzar els serveis desenvolupats i servits per empreses externes a FC Barcelona, estàs acceptant la introducció dels teus codis d'accés personals a la Base de Dades de les empreses proveïdores de dits serveis. Per a poder realitzar el procés d'identificació, el sistema d'aquestes empreses, haurà d’enregistrar el teu “loggin” i “password” juntament amb el número de telèfon la persona que truca (en el cas de l'empresa proveïdora de connectivitat), a l'efecte de poder identificar-te i permetre't l'accés a la seva xarxa. Així mateix, el contingut de la pregunta i resposta escollides en el formulari de dades personals, seran utilitzats per a verificar la teva identitat en cas que oblidis el teu “password”.

El procés d'elecció de la teva adreça de correu electrònic, haurà d’estar d'acord amb uns requisits mínims exigits per a la seva validació pel sistema del corresponent proveïdor. Així mateix, FC Barcelona es reserva el dret a cancel·lar o suspendre aquells loggins o adreces de correu electrònic elegits que incompleixin allò disposat en el següent paràgraf: paraules o expressions malsonants, injuriosos, coincidents amb noms o marques comercials, denominacions socials, noms o pseudònims de personatges famosos, i en general els contraris a la llei, moral i bons costums.

El número de telèfon des del qual realitzis la trucada s'emmagatzema de forma automàtica pels servidors del proveïdor de connectivitat, utilitzant-se únicament per comptabilitzar les hores navegades realitzades, per detectar si l'accés s'ha produït a través d'una promoció concreta o per atendre requeriments judicials que puguin afectar-te.

El número de telèfon des del qual realitzis la trucada s'emmagatzema de forma automàtica pels servidors del proveïdor de connectivitat, utilitzant-se únicament per comptabilitzar les hores navegades realitzades, per detectar si l'accés s'ha produït a través d'una promoció concreta o per atendre requeriments judicials que puguin afectar-te.

Et demanem que comuniquis immediatament a FC Barcelona qualsevol modificació de les teves dades de caràcter personal per a que la informació que contenen els nostres fitxers estigui sempre actualitzada i no contingui errors. Així mateix, amb l'acceptació d'aquest avís legal, reconeixes que la informació i les dades personals recollides són exactes i veraces.

T'informem, així mateix, que el nostre servidor enviarà al teu ordinador un fitxer (“cookie”) que permet al nostre sistema recordar l'idioma escollit en la primera sessió. D'aquesta manera t'evitarem la selecció de l'idioma en les visites successives al nostre web. En qualsevol cas, tens la possibilitat de configurar el teu ordinador de manera que rebutgi la instal·lació d'aquestes “cookies”. Omplint el formulari de registre, dónes el teu consentiment perquè les teves dades siguin comunicades a qualsevol empresa o entitat, ja sigui per poder oferir-te alguns dels serveis als quals tens dret o perquè el FC Barcelona ho consideri necessari. Aquest consentiment serà revocable, sense efectes retroactius.

Un saludo a todos los druidas

Respuestas

    Tijera Pulsa este icono si opinas que la información está fuera de lugar, no tiene rigor o es de nulo interés.
    Tu único clic no la borarrá, pero contribuirá a que la sabiduría del grupo pueda funcionar correctamente.

  1. #1 jeromor sábado, 14 de febrero de 2004 a las 21:32

    ¿Te podemos ayudar en algo?


  2. Hay 1 comentarios.
    1


Si te registras como Druida (y te identificas), podrás añadir tu respuesta a este Archivo de Conocimientos

Volver arriba

No uses esta información en otros sitios web ni publicaciones, sin el permiso del autor y de Celtiberia.net